«Բանջարանոց խոհանոցում»նախագիծ

14875287_1003753179771075_669917603_nՏարածք՝Միջին դպրոցի խոհանոցին կից տարածք

Նախագծի մասնակիցներն են՝ միջին դպրոցի սովորողներ ,« բույսերի և կնեդանիների խնամք»ընտրության խումբ

Ղեկավար՝ Հասմիկ Ուզունյան

Նպատակը՝

  • Սովորողներին ընդգրկել բույսերի   զարգացման ծրագր մեջ
  • Ծանոթացնել բանջարեղենների սերմերի հետ
  • Ինչպես պատրաստել հազարի կտրոններ
  • Ինչպես տնկել սերմերը
  • Ինչպես խնամել և մշակել բանջարեղենները
  • Սովորել ճիշտ տեղափոխել բանջարեղենների սածիլները

Անհրաժեշտ պարագաներ՝

  • պարարտ հող,ծաղկամաններ
  • գազարի,պղպեղի,սամիթի,համեմի ցորենի սերմեր
  • հազարի կտրոններ
  • կարտոֆիլի պալարներ
  • սոխ,սխտոր
  • քաղհաններ՝ հողը փխրեցնելու համար
  • պարարտ հող.ջուր
  • աշխատանքային ձեռնոցներ

Նախագծի արդյունքը՝

  • Ստեղծել գեղեցիկ ՝թթվածնով  հարուստ միջավայր,սովորողների և ուսուցիչների  միջավայրը արդյունավետ  և մատչելի դարձնելու համար:
  • Գեղեցիկ և կանաչ միջավայրի ստեղծում
  • ստացված արդյունքները և նախագծի ընթացքը լուսաբանել

Արդյունքները

Թողնել մեկնաբանություն

Այվազյան ԼԵվոնի Ուսումնական բլոգ

Մխիթար Սեբաստացի Կրթահամալիր, Միջին դպրոց, 7.4 դասարան

Մանկավարժության լաբորատորիա

«Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիր

Անրի Սարգսյանի բլոգ

Արևելյան դպրոց 5-1

Հասմիկ Ուզունյանի բլոգ

<<Մխիթար Սեբաստացի>> կրթահամալիր